Accu Voor Dell Latitude E6320 Dec 10th, 2016   [viewed 41 times]

Met de Zenbook, Asus presenteert ons een compacte 13,3-inch apparaat. Zijn Skylake processor en de dedicated GPU te maken voor een snel systeem. Ons onderzoek zal uitwijzen of het apparaat heeft nadelen.
De trend naar compacte apparaten blijft. Echter, de voordelen van de "grote apparaten" niet verloren geraken. Met de Asus Zenbook UX310UQ de fabrikant stuurde een middenweg. De 13,3-inch laptop is zeer geschikt voor het werk en af ​​en toe gaming. Vanwege zijn bescheiden afmetingen en het lage gewicht, de inrichting kan worden weg snel en veilig opgeslagen.

Ons testmodel bevat "GL011T" in zijn naam, die duidt op een Intel Core i7-6500U processor en een dedicated GPU ( Nvidia GeForce 940MX ). Daarnaast is het voorzien van 16 GB DDR 4 RAM, een 256 GB SSD en een conventionele 1 TB harde schijf. Met deze hardware en de FHD paneel kost de notebook 1199 euro op het moment van schrijven. Andere configuraties van de Asus Zenbook UX310 serie zijn beschikbaar. Er zijn al eerste apparaten met Kaby Lake GPU, die worden verondersteld om een ​​prestatiewinst van ongeveer 10% ten opzichte van Skylake CPU's afhankelijk van de toepassing te brengen. Als alternatief voor de FHD weergave, die wordt gebruikt in ons testexemplaar, is er een QHD + variant (3200 x 1800 pixels).

We voegden alleen apparaten van dezelfde prestaties klas met Nvidia Geforce 940MX tot onze vergelijking.De Zenbook-serie van Asus kan worden gekenmerkt door een compact en licht gebouwd. Ons testexemplaar komt ook met de onderscheidende kenmerken van de verschillende Asus laptops. Bijvoorbeeld concentrische cirkels versieren het aluminium oppervlak van het deksel. De hoeken van de basiseenheid zijn afgerond en de aluminium oppervlakken zorgen voor een zeer high-end uitstraling in het algemeen. Asus maakt gebruik van zilveren kleur met een lichte koperen tint voor de zaak. De stabiliteit van de Zenbook profiteert van zijn compacte design. De basiseenheid verdraait wanneer kracht wordt uitgeoefend. We hoeven alleen lage kracht uitoefent om de deksel te draaien. Bij de toepassing van selectieve druk om het, lichte kleur verschuivingen krijgen toegankelijk voor een korte tijd. Toch is de deksel is stabiel en niet goedkoop. Accu Dell Latitude E5520 .

Eenhandige opening van het scherm is mogelijk. Beide scharnieren zijn niet te stijf. De weergave balanceert enkele seconden, wanneer ervaart stoten of schokken. De maximale openingshoek van de Asus Zenbook UX310UQ is iets lager (ongeveer 15 tot 20 °) dan wat andere apparaten in onze vergelijkingsgroep aanbod (ca. 15 - 20 °).

Wij vonden de bouwkwaliteit van de laptop. Niettemin, de verschillen zijn iets ongelijk in de buurt van de scharnieren. Dit betekent echter niet vertroebelen het heel goed algemene indruk.
De Asus Zenbook UX310UQ behoort zij tot mid-range in het rijk van de grootte. Echter, alle andere apparaten in onze vergelijkingsgroep behalve de Xiaomi Mi Air zijn 14-inch apparaten. De voetafdruk van de Xiaomi Mi Air is ongeveer een centimeter kleiner in lengte en breedte dan ons testmodel's. De Zenbook UX310UQ is ongeveer even groot als de Lenovo Yoga 710-14ISK . Onder de vergelijkingsgroep, de Lenovo ThinkPad T460p vergt de meeste ruimte.
Het is inherent aan het formaat dat inrichtingen van deze omvang biedt slechts weinig interfaces. Asus heeft uitgerust de Zenbook UX310UQ met een totaal van 4 USB-poorten, een van hen USB 3.1 Type C. Daarnaast is de notebook wordt geleverd met een full-size HDMI-poort en een SD-kaartlezer. De interfaces zijn verdeeld aan de linker en rechterzijde van de laptop. De fabrikant heeft een optische drive weggelaten. Als u een DVD of Blu-ray drive vereisen, moet u een externe oplossing te gebruiken. Door de beschikbare ruimte interfaces zitten relatief dicht bij elkaar. De fabrikant vermindert ergonomische problemen door middel van aangesloten kabels door het positioneren alle interfaces naar de achterzijde van de zijkanten.
De prestatie van de kaartlezer enigszins teleurstellend. De Asus UX310UQ kan niet groter zijn dan 34 MB / s bij het kopiëren van beelden van de snelle Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II geheugenkaart. De sequentiële leestest ist gedaan op 39,7 MB / s. Andere huidige Zenbooks worden ook afgeremd door een relatief langzame kaartlezer. De concurrenten van Lenovo en HP beter presteren dan de Zenbook UX310UQ veruit, zelfs de moeilijke hun snellere kaart lezers nog steeds niet het volledige potentieel van de technologie te gebruiken. Accu Dell Latitude E6220 .
Terwijl de laptop ontbreekt LAN-connectiviteit, een betrouwbare Wi-Fi module van Intel zorgt voor draadloze netwerken in ons testmodel. De Intel Dual Band Wireless AC 7265 module maakt gebruik van de 2,4 GHz en 5 GHz band en ondersteunt ook Bluetooth. Bij aansluiting op onze standaard router, de Zenbook UX310UQ behaalt een overdrachtssnelheid van 676 Mbit / s in het ontvangen en nog steeds 556 MBit / s bij het verzenden. Deze resultaten zijn niet zo ver van de theoretische bruto overdrachtsnelheid van 867 Mbit / s.

We hadden geen problemen met de Wi-Fi-verbindingen worden geconfronteerd tijdens onze tijd met het testmodel. De overdracht van gegevens was constant en zeer betrouwbaar. Omdat de Zenbook is geen rasechte zakelijk toestel, zijn er maar weinig beveiligingsfuncties. Het komt alleen met een Trusted Platform Module 2.0 (TPM).

Afgezien van de laptop zelf, een compacte voedingsadapter, een korte handleiding en een geschikte sleeve tas zijn inbegrepen. Echter, de meegeleverde tas heeft slechts genoeg ruimte voor de laptop en het is niet gemaakt voor de opslag van accessoires zoals de lichtnetadapter. Wij vonden de zak, omdat dit het apparaat beschermt tegen krassen bij het transporteren.
Zodra u de onderkant van de behuizing hebt verwijderd, het onderhoud is relatief eenvoudig. Het is gemakkelijk om het aluminium te verwijderen zodra je de 10 kleine Torx-schroeven en de twee schroeven verborgen onder de twee achterste eenzijdige rubberen voetjes hebben losgemaakt. Een speciaal gereedschap (scherpe rand) niet nodig. Het is gemakkelijk om onderdelen te vervangen of het ventilatorwiel.
De Asus Zenbook UX310UQ wordt aangeboden met Windows 10 64bit (Home of Professional). Andere besturingssystemen worden niet officieel ondersteund. De bestuurder download sectie van de fabrikant staat alleen Windows 10 64-bit.
Met een afmeting van 17 x 15 mm (breedte x hoogte), de sleutel is ongeveer gelijk aan die van een normale desktop-modellen (zonder nummer blok). Wij vonden de sleutel grootte, de sleutel afstand en de iets ruw, goed leesbare toetsen. Bovendien is de conventionele inrichting maakt snel typen mogelijk. De achtergrondverlichting met drie niveaus maakt het typen in het donker gemakkelijker. De vier cursortoetsen zijn een beetje klein, met nog niet de helft van de grootte van de andere toetsen. Dit maakt het navigeren in Excel sheets of tekst moeilijker. Accu Dell Latitude E6320 .

De toetsaanslag relatief kort met slechts 1,6 mm en steviger zijn. Dientengevolge, de type-ervaring enigszins sponsachtig. Een betere feedback in de vorm van een meer onderscheidende drukpunt zou dit te verbeteren. Al met al lijkt het toetsenbord goed. Het is voldoende voor incidentele werkzaamheden. Toch moet productieve schrijvers op zoek naar een hogere kwaliteit alternatief.