HP EliteBook 8730w Laptop Accu Dec 24th, 2016   [viewed 130 times]

De 13-inch Spectre X360-serie is een full-blown refresh ontvangen op tijd voor de Kaby Lake en de resultaten zijn ronduit indrukwekkend.
De HP merk heeft altijd goed een beroep gedaan op grootschalige bedrijven en traditioneel kantoor gebruikers. Om Millennials en de jongere beroepsbevolking, maar de fabrikant is niet typisch gezien als een alternatief of zelfs concurrent van de slanke notebooks die Apple te bieden hebben. De Spectre serie is gemaakt in een poging om die kloof te overbruggen en het aantrekken van een nieuw tijdperk van zakelijke gebruikers met een dunnere en meer visueel uitgesproken design filosofie.

De nieuwste Spectre X360 13 is een complete refresh van de uitgaande Skylake-gebaseerde Spectre X360 13 nieuwe Kaby meer opties en smallere randen voor een lichtere en meer draagbare chassis. Tot op dit moment hebben we het aanbevelen van de Lenovo Yoga serie als de go-to notebook voor degenen die de converteerbare aspect waardevol vinden omdat de oudere Spectre X360 modellen zijn relatief groter, dikker, en over het algemeen zwaarder. Is dit laatste redesign overtuigend genoeg om onze gedachten te veranderen over de Spectre-serie?
Super-dunne notebooks hebben bijna altijd ons bezorgd over de zaak kwaliteit. Maak de bezels nog smaller zoals op de XPS 13 en we beginnen vraagtekens bij de stijfheid en de levensduur van het ontwerp. Gelukkig is de Spectre-serie is opmerkelijk voor zijn clean-cut CNC aluminium, Gorilla Glass-versterkte touchscreen en een flatscreen geborsteld randen die allemaal lenen aan een stevige eerste indruk vooral in vergelijking met de meer flexibele carbon fiber Yoga 900 series. De deksel is goed bestand tegen onverwachte depressies hoewel het aanzienlijk kleiner in lengte en breedte vergeleken met de uitgaande Spectre x360 13. beneden duwen op het buitenste midden van het deksel en tussen de beide scharnieren de oppervlakken enigszins drukken, zodat het chassis niet volledig stijf. Accu HP EliteBook 8730w .

De basis is stevig en nabij inflexibel rond de hoeken en in het midden van het toetsenbord. Tussen haar en de deksel, zijn er geen onbedoelde hiaten en bijna geen krakende voor een algehele uitstekende afwerking. De 13-inch Dell Inspiron 13 7368 sterker nog, maar het is veel dikker en zwaarder ook. De scharnieren zijn bevredigend in het beste geval met slechts geringe Wankelende bij het typen. Met behulp van de touchscreen of transport van de notebook zal bijna altijd druk op de deksel er weer voor een grotere hoek elke keer.

Er zijn geen rubber beklede randen rond de Spectre en het toestel kan glad voelen bij het hanteren in de gesloten positie als gevolg.
De Spectre X360 convertibles hebben altijd een beetje zwaarder dan het vlaggenschip Lenovo Yoga tegenhangers zijn deels te danken aan hun superieure aluminium constructie en stijfheid. Nu dat de bezel randen zijn afgeschoren tot iets meer dan 5 mm (van meer dan 15 mm op de oudere generatie), is de totale omvang en het gewicht van de Spectre X360 13 drastisch verminderd. Dit maakt de behandeling van veel gemakkelijker in de tablet-modus wanneer tegen de Yoga 900 of Zenbook UX360 terwijl ze een haar dunner dan beide. Niettemin, de HP convertible niet lichter dan diezelfde concurrenten ongeveer 1,3 kg hoewel het minder breed kan zijn.

De dikte van de bovenste horizontale rand ongeveer 17 mm, anders dan de veel dunnere links en rechts. HP zegt ons dat dit werd gedaan om IR-sensor en webcam plaatsing ten opzichte van de suboptimale plaatsing van de webcam op het behoud van XPS 9350 13 /9360-serie. In theorie zou de Spectre X360 13 nog kleiner en lichter moest HP besloten om af te snijden de top bezel zijn geweest.
We zijn opgelucht om een ​​USB type-A-poort op de Spectre X360 13 zien nadat geen enkele op de recente Spectre 13. De dubbele Thunderbolt 3 poorten maken hier een terugkeer naar een van de weinige zijn (zo niet alleen) convertible notebooks voorzien van twee tegelijk. Gebruikers kunnen de notebook op te laden, zowel via de haven en zelfs door HP's nieuwe Thunderbolt-enabled Envy monitor. Accu HP EliteBook 8530w .

Ontbrekende poorten bevatten HDMI, MDP, RJ-45, en zelfs een SD-kaartlezer. Zo zullen eigenaars moeten kunnen vertrouwen op USB of Thunderbolt 3 adapters voor betere connectiviteit functies.
WLAN wordt geleverd door een dual-band Intel 8265 staat theoretische overdrachtsnelheden tot 867 Mbps. Een test Jperf met instellingen zoals hieronder weergegeven onthullen stabiele real-world overdrachtsnelheden van ongeveer 500 Mbps. We ondervonden geen problemen met de verbinding tijdens onze tijd met de Spectre X360 15. Geen WWAN opties zijn beschikbaar op de serie tot nu toe.
Inclusief extra's zijn een faux lederen tas, AC adapter verlengkabel, installatiehandleiding en garantie kaart. We hadden graag Thunderbolt-naar-USB adapters meegeleverd in de doos zoals op de Spectre 13 naast een schoonmaakdoekje als goed zien. Toch kunnen gebruikers profiteren van de twee Thunderbolt-poorten 3 nemen met dubbele 4K monitors, Thunderbolt-gebaseerde docking stations, en andere all-in-one adapters.
Het onderste paneel kan worden verwijderd met een T5 inbussleutel, Philips schroevendraaier, scherpe rand, en wat geduld. Er zijn acht schroeven in totaal, waarvan 2 zijn verborgen onder de achterste rubber voeten. Zodra de strak vergrendelde paneel wordt verwijderd, hebben gebruikers direct toegang tot de interne batterij, M.2 2280 SSD-slot, M.2 2232 WLAN-slot, en de twee systeem fans. Het is mogelijk om een lagere-end SKU te kopen en een upgrade van de interne SSD op een later tijdstip.
De standaard één jaar beperkte garantie geldt voor kopers in de VS met telefoon en chat ondersteuning inbegrepen. Verlenging van de garantie opties zijn beschikbaar tot drie jaar met Accidental Damage Protection voor een extra $ 240 USD.
De toetsen op het toetsenbord zijn relatief rustig, met een ondiepe 1,3 mm van de reis. Feedback is ietwat aan de zachte kant en steviger had kunnen zijn in vergelijking met wat de Lenovo AccuType en Dell XPS 13-serie te bieden hebben. De spatiebalk en de omhoog / omlaag pijltjestoetsen zijn bijzonder zacht op de Spectre. Het toetsenbord is verder vrij ruim (~ 29 x 10 cm) voor een 13-inch notebook als de smallere omlijsting niet heeft invloed op de totale omvang van de sleutels. Accu HP EliteBook 8530p .

Er zijn geen speciale hulptoetsen naast de volume rocker aan de rand naast de Thunderbolt 3 poorten. Bovendien, zijn de zilveren sleutels niet zo goed contrast met de donkere letters in vergelijking met de meeste andere notebooks met zwarte toetsen en witte letters zijn veel vaker voor. Slechts één niveau van de witte achtergrondverlichting is beschikbaar en de verlichting is helaas niet gelijk verdeeld over de toetsen, zoals aangegeven in onze afbeelding hieronder. Sommige oudere HP notebooks lijden aan deze zo goed en het is zeker iets HP moet op het verbeteren van de toekomst iteraties. In tegenstelling tot op bepaalde ThinkPad Yoga convertibles, zal de sleutels niet automatisch indrukken bij het schakelen tussen tablet en notebooks modes..