Koop Accu Dell Vostro 1510 Nov 1st, 2016   [viewed 21 times]

Omdat het goedkopere broertje van de Moto Z vlaggenschip smartphone, de Moto Z Play kan ook worden uitgebreid via Moto Mods. Naast een grotere batterij, maar ook sport een hogere resolutie primaire camera tegen een veel lagere prijs. Onze test laat zien welke functies het niet hoeft.
Lenovo biedt de Moto Z Play mid-range model voor klanten die geïnteresseerd zijn in nieuwe module concept van de fabrikant, maar niet willen 700 euro te besteden aan een smartphone vlaggenschip. Het is goed ingericht met een moderne Snapdragon SoC 625 , 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, maar het kost aanzienlijk minder te boeken vanaf 449 euro. Fans van een lange levensduur van de batterij zal blij met de relatief grote 3510 mAh batterij. De smartphone is verkrijgbaar in het zwart met een zilverkleurige ring of wit met een goudkleurige ring.

We vergelijken de Moto Z Speel met Samsung's Galaxy A5 2016 , Sony's Xperia XA en P9 Huawei lite . Mid-range toestellen Honor's 8 en OnePlus '3 zijn beschikbaar voor ongeveer dezelfde prijs - die beide smartphones met high-end componenten. Om te illustreren duidelijk de verschillen van de review-exemplaar zijn veel hoger geprijsde Moto Z broer, zullen we ook dit model in de vergelijking te nemen.
Het hoogteverschil is waarschijnlijk de meest opvallende verschil tussen de Moto Z -motor-Z Play. Terwijl de extreem dunne build nog een centraal element in het eerste, het nieuwe voorbeeld er iets volumineuzer de directe vergelijking. In feite, de dikte van 7 mm nog dunner dan die van de concurrenten. Er moet echter rekening mee dat de primaire camera uitsteekt door evident 2,2 millimeter worden gehouden. De meegeleverde Style Shell in een nylon textiele vormgeving kan aan de achterkant om zelfs dit worden bevestigd. Het verhoogt ook de dikte van de smartphone tot ongeveer 9,2 millimeter en het gewicht 165-189 gram. Accu Dell Vostro 1520 .

Het toestel is in het algemeen geschikt voor alle motor Mods zodat bijvoorbeeld de Insta-Share projector of JBL basfrequentie luidspreker kan worden magnetisch aangesloten op de achterkant. We beschreven beide modules in detail in de herziening van de Moto Z . We hebben nu de gelegenheid gehad om het te onderzoeken Incipio offgrid power pack nauwer. Het kan heel goed worden gemonteerd op de achterkant, maar het verhoogt het gewicht van de smartphone aan 249 gram en de hoogte 13,4 mm. duidelijk afgeschuinde kanten van de module te voorkomen dat de bundel uit te kijken onhandig. Het is een beetje jammer dat de smartphone nodig is voor het opladen van de accu, omdat het - in tegenstelling tot veel andere Moto Mods - niet beschikt over een USB-poort.

De Moto Z Play is in principe op gelijke voet met zijn duurdere broer model op het gebied van bouw en de keuze van materialen. Hoewel glas en metaal niet wordt gebruikt op de rug, het voelt ook een hoge kwaliteit en een patroon eronder vermindert de looks. De metalen bezel's build is onberispelijk en brengt een zeer solide indruk. Onze kromtrekken pogingen dat maakte geen indruk op de review-exemplaar bevestigen dit. Verder is het handig dat de behuizing is behandeld met een waterafstotend nano finish.

De Moto broers en zussen hebben dan een paar kleine tekortkomingen gemeen: Als een module niet is aangesloten, kunnen gevoelig zijn vingers een enigszins scherpe overgang tussen de ring en de rug van de smartphone te voelen. De glazen achterkant van de Z Play trekt ook vingerafdrukken net zo gemakkelijk als het metalen oppervlak van de Moto Z .Accu Dell Vostro 3500 .
Terwijl de duurdere motor Z was een van de eerste smartphones zonder een 3,5-mm audio jack, is nog in de moto Z Play. De USB Type C-port, gelukkig, ondersteunt de USB 3.1 standaard, zodat het overbrengen van onze 'Big Buck Bunny "video van een pc naar de smartphone werd uitgevoerd bij ongeveer 70 MB / s. De beschikbare 23.1 GB van de 32 GB interne opslag bij levering kan worden opgevuld vrij snel. Buiten dat, is USB OTG voor het aansluiten van externe apparaten ondersteund.

Dankzij de dual-SIM ondersteuning kunnen 2 simkaarten naast een micro-SD-kaart in onze configuratie model worden ingebracht. SIM die moet worden gebruikt voor dataverbindingen kunnen worden geselecteerd in de instellingen. Micro-SD-kaarten met de huidige maximale capaciteit van 256 GB worden ondersteund (theoretisch max. 2 TB). Verder kan worden opgemaakt als een mobiele of interne opslag. De eerste optie heeft als voordeel dat gegevens op de kaart leesbaar blijft voor andere apparaten, maar slechts in toepassingen worden geïnstalleerd dan.

Naast AC WiFi met WiFi Direct-functionaliteit, Bluetooth 4.0 en NFC zijn aanwezig voor draadloze verbindingen. Het is echter jammer dat het verzenden van een draadloze video-signaal is alleen mogelijk via Chromecast en niet via Miracast of de USB-poort.

Net als zijn duurdere broer model , de Moto Z verdwijnt in de tijd en de meest recente meldingen op het scherm met een handicap via een handgebaar als zijn broer model, maar in tegenstelling tot de Moto Z het technisch niet heeft infrarood sensoren. Bijgevolg worden de overeenkomstige bewegingen nauwkeurig geïdentificeerd iets minder. In ieder geval, deze functie functioneerde onberispelijk in de review-exemplaar. De vingerafdruksensor verdient hetzelfde bijwoord als het de smartphone ontgrendeld betrouwbaar en snel. Een kennisgeving LED niet aanwezig is.
Naar aanleiding van de traditie, installeert Lenovo een slechts licht gewijzigde Android besturingssysteem. Naast de verschillende Google-apps, vinden we alleen de Moto app. Het maakt het configureren van diverse handige functies, zoals het activeren van de zaklamp wanneer schudde of het lanceren van spraakherkenning via een persoonlijke hot woord.

De 32-bits versie van Android 6.0.1 met security patches van juli 2016 is voorgeïnstalleerd op onze review-exemplaar. Dit toont aan dat Lenovo niet maandelijks updates aanbiedt, maar dat ze zijn gebundeld in grotere pakketten plaats. Aangenaam, is Android Nougat is aangekondigd voor de Moto Play Z, en het is dit jaar verschijnen. Accu Dell Vostro 1510 .
Naast de gebruikelijke GSM- en 3G-frequenties, de review-exemplaar ondersteunt ook communiceren via LTE in de banden gebruikelijk in Duitsland. Hoewel de Lenovo is niet de maximale transmissiesnelheden specificeren, de geïntegreerde Snapdragon SoC 625 behaalt theoretisch maximaal 300 Mb / s download en 150 Mb / s upload.