Kopen Accu Dell Latitude E6410 Jan 8th, 2017   [viewed 41 times]

Deze nieuwe 15.6 inch model van Acer sport een matte FHD scherm - een zeldzaam gezicht in de lage prijs segment. De laptops heeft veel opslagruimte en zorgt voor lage emissies: een eenvoudige home office notebook.
Acer wordt vertegenwoordigd door een aantal modellen in het lage prijssegment. De 15,6 inch Aspire ES1-533 voegt zich nu bij hun gelederen met de Intel Apollo Lake platform. Dit platform moet 30% meer prestaties te leveren in vergelijking met de voorganger (Braswell). We zullen deze bewering in onze review te controleren.
Het testmodel is vergelijkbaar met de voorgangers ( ES1-512 , ES1-521 ), omdat er weinig visuele verschillen. Voor de ES1-533 wordt gemaakt van matte zwarte kunststof. De hand-overige regio's en het beeldscherm zijn versierd met texturen. We houden van het vakmanschap en de robuustheid van deze laptop. Helaas is de basis blijkt een uitzondering, aangezien het een beetje zwak. De batterij is geïntegreerd in de laptop. We waarderen het dat de fabrikant een onderhoud flap heeft verstrekt, omdat dit biedt toegang tot het RAM-geheugen en het opslagapparaat.

Het aantal en type van de havens hebben hetzelfde gebleven. De positionering is enigszins veranderd: de havens zijn geduwd aan de achterkant of de rechterkant van de laptop. De geheugenkaartlezer fatsoenlijk is: het kan grote hoeveelheden gegevens blokken met een maximale overdrachtsnelheid van 36,7 MB / s te kopiëren. De overdracht van 250 jpg-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt afgesloten met een snelheid van 17,8 MB / s. We testten de geheugenkaartlezer met onze referentie-kaart (de Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).

De WLAN module is een Intel-chip (3168). We testten de module onder ideale omstandigheden (geen andere draadloze apparaten in de buurt, dicht bij de router). De resultaten waren bemoedigend als de WLAN-module bood goede snelheden. Bovendien is de WLAN module ondersteunt de snelle ac standaard.
De laptop heeft een onverlichte chiclet toetsenbord met een numeriek toetsenblok. De licht ruwe toetsen hebben korte slag afstanden en duidelijke drukpunten. Ze bieden een comfortabele weerstand. Tijdens het typen, het toetsenbord buigt een beetje, maar dit heeft ons niet storen. Over het algemeen, Acer heeft een fatsoenlijk toetsenbord voor thuisgebruik gebouwd. De multi-touch ClickPad beslaat een oppervlakte meet 10,6 x 7,8 cm. Het toestel biedt voldoende ruimte voor gebaren en het gladde oppervlak maakt vingers soepel te laten glijden. Het pad heeft een korte slag afstand en een duidelijk drukpunt. Accu Dell Latitude E6410 .
Het matte 15.6 inch scherm biedt de FHD-resolutie (1920 x 1080 pixels). Dit is een zeldzaam gezicht in de lage prijs segment. Helaas, de helderheid (202 cd / m²) en het contrast (300: 1) zijn veel te laag. Tenminste het scherm heeft geen last van PWM flikkeren.
Het display heeft een slechte kleurnauwkeurigheid. Toen we het op voor de eerste keer, het scherm had een DeltaE-2000 kleurafwijking van 10,36. Dit is verre van ideaal bereik van 3 of minder. Helaas, het display heeft een blauwe tint.
Acer heeft een TN-paneel met een zwakke kijkhoeken geïnstalleerd. Dit voorkomt dat het scherm van het zijn leesbaar vanuit alle hoeken. De notebook kan alleen buiten worden gebruikt als de zon niet schijnt.
De Acer Aspire ES1-533 is een eenvoudige 15.6 inch office notebook. Deze laptop is in de eerste plaats bedoeld voor kantoor en het gebruik van internet. Ons testmodel is beschikbaar voor ongeveer 400 euro. Andere configuraties zijn ook beschikbaar met prijzen vanaf 280 euro.

Aan de binnenkant, de Aspire beschikt over een Intel Pentium N4200 quad-core processor van de nieuwe Apollo Lake generatie. De ULV CPU (TDP: 6 W) draait op een basis kloksnelheid van 1,1 GHz. Turbo Boost de processor tot 2,5 GHz. De Goldmont architectuur van de processor geeft significant hogere per-MHz prestaties dan de voorganger (Silvermont). Intel beweert dat deze stijging is ongeveer 30%. De benchmark resultaten bevestigen deze bewering. De N4200 beter presteert in de CPU tests dan zijn voorgangers ( N3700 / N3710 ), die dezelfde snelheid hebben. In onze tests, de CPU liep op 2,0-2,1 GHz (Multi-draad) en 2.4 GHz (Single-draad). Deze prestatie blijft hetzelfde terwijl de batterij.

De hardware voor de Aspire is goed voor kantoor en internet taken. De geïntegreerde decoder van de GPU maakt de weergave van populaire formaten. In vergelijking met de Core i-processors, de Pentium line-up biedt minder prestaties en dit is merkbaar bij het laden van websites met veel advertenties. De PC Mark benchmark resultaten voldoen aan onze verwachtingen. Om de prestaties van het systeem te verhogen, kan de gebruiker wisselen van de harde schijf voor een SSD. Het systeem zal sneller dankzij de korte laadtijden.
Het systeem schijf van de laptop is een 2,5 inch schijf van Toshiba. De aandrijving werkt op 5400 rpm en beschikt over een capaciteit van 1 TB. De transfer snelheden zijn normaal. Het is gemakkelijk om de harde schijf te vervangen door een SSD, dankzij het onderhoud flap.Accu Dell Vostro V13 .
De grafische chip is verbeterd sinds de laatste generatie. De Aspire gebruikt de HD Graphics 505 GPU, die is gebaseerd op de Intel architectuur Skylake (voorganger: Broadwell). Dit maakt de 505 sterker, maar het is nog relatief gering. De GPU ondersteunt DirectX 12 en werkt met snelheden tot 750 MHz. De memory controller ondersteunt dual-channel mode. Dit betekent dat een tweede RAM-module de laptop zou hebben toegestaan ​​om dual-channel-modus te gebruiken en dus te stimuleren prestaties. Helaas, de laptop heeft slechts een enkele RAM-sleuf.
De Aspire model is relatief rustig en dit is te verwachten omdat de hardware is relatief zwak. Tijdens het stationair draaien, de ventilator is meestal uitgeschakeld en alleen de harde schijf is hoorbaar. De laptop zou helemaal stil zijn als de harde schijf werden verwisseld voor een SSD. Bij belasting, de ventilator draait nauwelijks omhoog. Tijdens onze stress test, meten we een geluidsniveau van 34,2 dB.
In onze stress test, lopen we Prime95 en Furmark samen voor minstens een uur. De Aspire presteert op hetzelfde niveau, terwijl aangesloten en op de batterij. De processor werkt op 1,3-1,4 GHz en de grafische chip draait op 200 MHz. Het is niet verwonderlijk dat de laptop blijft relatief koel: het testmodel was onder de 40 graden Celsius merk op alle meetpunten tijdens het testen.
De stereo luidsprekers zijn geplaatst op de bodem van de laptop. Ze produceren een enigszins saai, blikkerig geluid, dat bas ontbreekt. Wij raden het gebruik van een hoofdtelefoon of externe luidsprekers voor een betere geluidservaring.
Tijdens het stationair draaien, het testmodel loopt tot een maximum verbruik van 9,7 W. Deze waarde moet iets lager zijn als de laptop is met behulp van een zwakke SoC. Tijdens onze stresstest het verbruik stijgt tot 18,2 W. In dit geval merkten we de lage snelheid van de CPU en GPU. Als alleen de Prime95 gereedschap draait, het stroomverbruik is een beetje hoger. De adapter biedt tot 45 W.
In onze praktische WLAN test, simuleren we de belasting van de laptop tijdens het surfen websites. De kracht profiel is ingesteld op "Balanced" en de macht spaarder functies worden uitgeschakeld. De helderheid wordt geschoven tot ongeveer 150 cd / m². De Aspire kan 05:21 uur, dat is een bescheiden runtime op beest te bieden.

De Acer Aspire ES1-533-P7WA is een eenvoudige 15.6 inch office notebook, die is gebaseerd op de Intel Apollo Lake platform. De quad-core processor biedt voldoende prestaties voor kantoorwerk en surfen op het web. De geïntegreerde decoder ondersteunt de typische videoformaten. De laptop werkt stil en nauwelijks opwarmt. Opslagruimte is voorzien in overvloed op dit testmodel dankzij een 1 TB harde schijf. De harde schijf kan worden geruild voor een SSD via het onderhoud flap. Het toetsenbord is misschien niet de beste op de markt zijn, maar het is handig voor thuisgebruik. De laptop heeft een gemiddelde levensduur van de batterij en het aanbod wordt afgerond met een garantie van 2 jaar.

Het grootste zwakke punt van dit model is de meest intrigerende selling point: de FHD-display. Acer heeft een donkere panel geplukt met een slechte kijkhoeken. Tenminste, heeft de fabrikant een mat scherm zonder PWM flikkering geselecteerd. Accu Dell Vostro V130 .

Een tip: de gebruikers, die graag een SSD te gebruiken in plaats van een harde schijf, moet een kijkje nemen op de Aspire ES1-533-P9CX nemen. Dit model maakt gebruik van een 256 GB SSD in plaats van een harde schijf. De rest van de verbinding is hetzelfde als onze huidige testmodel.