Kopen Accu HP 650 Jan 31st, 2017   [viewed 36 times]

Een krachtige processor, IPS scherm en snelle SSD: dat zijn de fundamentele bouwstenen voor een goede computer op kantoor, en de Inspiron biedt ze allemaal. Een toetsenbord met achtergrondverlichting en een goede levensduur van de batterij te bouwen op dat fundament, en de ingebouwde touchscreen kan worden bediend met een stylus. Het hele pakket kost iets minder dan 800 euro (~ $ 850).
De Dell Inspiron 15 5578-1777 is een 15,6-inch converteerbare laptop. Dit is het zustermodel van de structureel identieke Inspiron 15 5568 die we onlangs hebben beoordeeld. Een van de verschillen tussen de apparaten is hun processors: Terwijl 5578-1777 is voorzien van een Kaby Lake processor, het zustermodel een Skylake CPU aan boord. De Inspiron De wedstrijd bestaat uit laptops, zoals de HP Pavilion X360 15 en de Lenovo Yoga 510-15ISK .

Aangezien de twee Inspiron modellen die we hebben gekozen om te beoordelen zijn structureel identiek zijn, zullen we niet het geval is, aansluitmogelijkheden, invoerapparaten of luidsprekers in dit artikel. Zie onze review van de Inspiron 15 5568 voor meer informatie over deze onderwerpen.
De Inspiron's 15,6-inch touchscreen display heeft een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het scherm biedt een goede contrastverhouding (976: 1). De helderheid, anderzijds, te laag (242,3 cd / m). Een convertible laptop in deze prijsklasse moet minstens 300 cd / m² helderheid te verschaffen. Op een positieve noot, we nog nooit meegemaakt elke PWM backlight flikkert met dit scherm.
In fabrieksinstelling, het beeldscherm DeltaE 2000 kleur verschil is 4,94 - niet slecht. Fabrikanten moeten streven naar een verschil van minder dan 3. Het scherm heeft geen last van een blauwe cast.
Dell Inspiron heeft een IPS-paneel met stabiele kijkhoeken, zodat de gebruiker de inhoud van het scherm vanuit elke hoek te bekijken. Helaas, de converteerbare laptop kan niet echt buiten worden gebruikt: het reflecterende scherm oppervlak in combinatie met lage helderheid van het panel zijn onbetaalbaar hier.
Dell Inspiron is een 15,6-inch converteerbare laptop. De Kaby Lake processor heeft meer dan genoeg prestaties kracht om alle gebruikelijke toepassingen. Ons testmodel heeft een prijskaartje van ongeveer 800 euro (~ $ 850, brutoprijs). Met ingang van de publicatie van dit onderzoek konden we slechts één andere versie van dit apparaat, uitgerust met een Core i7 processor, meer geheugen en een grotere SSD te vinden.
Convertible laptop van Dell is uitgerust met een Core i5-7200U (Kaby Lake) dual-core processor. Dit is Intel's huidige mid-range ULV CPU (TDP: 15 watt). Het moet voldoende prestaties macht aan de eisen van de meeste gebruikers te voldoen. Als alternatief wordt ook Dell met een versie van de Inspiron met de wat krachtigere Core i7-7500U processor. Voor de meeste gebruikers, zou de lichte winst in de prestaties stroom niet de aanzienlijk hogere kosten waard. Onze model Core i5-processor draait op een basis kloksnelheid van 2,5 GHz. Turbo gebruiken, is het mogelijk om snelheden tot 3,1 GHz (beide kernen) te bereiken. De processor maakt gebruik van de turbo in zowel AC power mode en batterij-modus. Accu HP 650 .
De combinatie van een snelle solid-state schijf en krachtige processor produceert een snel systeem. De Inspiron's goede score in de PCMark benchmark-toont sterke prestaties. De computer ook bereikt goede scores als we meer veeleisende toepassingen dan eenvoudige office en internet-gerelateerde programma's liep. Een lichte verbetering van de algemene prestaties van het apparaat zou kunnen zijn indien de gebruiker zou een tweede RAM module geïnstalleerd - dan zou de actieve tweekanaals modus grafische prestaties van het systeem te verhogen.
Een solid-state drive van SanDisk dient als systeem-opslagapparaat van de computer. De SSD is een 2,5-inch model met een totale capaciteit van 256 GB; ongeveer 200 GB aan dat naar de gebruiker. De overige schijfruimte wordt ingenomen door de Windows-installatie en de recovery-partitie. De rit transfer prijzen zijn goed.
De Inspiron is niet uitgerust met een dedicated GPU; in plaats daarvan Dell heeft Intel's geïnstalleerd HD Graphics 620 geïntegreerde grafische oplossing. Deze kaart ondersteunt DirectX 12 en loopt bij snelheden tot 1000 MHz. De resultaten in de 3D Mark 2011 benchmark zijn daarom normaal voor deze GPU. Het installeren van een tweede RAM module zou de prestaties van het systeem door het activeren van dual-channel-modus te stimuleren.
De Inspiron hardware is krachtig genoeg om een ​​hoop spellen soepel te laten verlopen - hoewel meestal games die niet te veel van de hardware heb eisen. Zelfs met deze games, zullen gebruikers tevreden zijn met een lage resolutie en kwaliteitsinstellingen laag te zijn. De installatie van een tweede RAM module (actieve dual-channel mode) kon het frame te verhogen met gemiddeld 20 tot 30%. Het exacte percentage is afhankelijk van het spel. Een belasten spel zoals "waakhonden 2", echter, is gewoon onspeelbaar.
De Inspiron is relatief rustig in het kader van elk niveau van de belasting. De ventilator staat nog steeds als een algemene regel, en de rest van het systeem werkt in stilte. Zelfs onder belasting de ventilator genereert geen teveel lawaai. Tijdens onze stress test, noteerden we een maximaal geluidsniveau van 35,3 dB (A).
De Inspiron voltooide onze stress test (Prime95 en FurMark loopt gelijktijdig minstens een uur) op dezelfde manier in zowel AC power mode en batterij-modus. Aan het begin van de test de processor liep op 2,5 GHz, terwijl de grafische kern ging over haar taak bij de 850-900 MHz. Na ongeveer 5 minuten, de situatie veranderde. De CPU gewurgd tot 1,6 GHz en de GPU versneld tot 1000 MHz. De converteerbare laptop nooit verhit tot zeer hoge temperaturen. Tijdens de stress test, maten we temperaturen boven de 40 ° C markering (104 ° F) in drie plaatsen. Deze aantallen waren lager in het dagelijks gebruik.
Tijdens het stationair draaien, noteerden we een maximale energie-verbruik van 9,8 watt - een redelijk cijfer. Tijdens de stress test, de koers steeg tot 3,4 watt. Wanneer de CPU gesmoorde na ongeveer 5 minuten, het aantal daalde tot 28,4 watt. De voeding heeft een vermogen van 45 watt. Accu HP MU06 .
Onze WLAN-test - ontworpen voor normaal, dagelijks gebruik te simuleren - maakt gebruik van een script om het systeem bezet door regelmatig het laden van nieuwe websites te houden. De "evenwichtige" profiel actief is, energiebesparende functies van de laptop wordt uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². De Inspiron bereikte een looptijd van 6 uur en 34 minuten: een goede 90 minuten langer dan zijn structureel identiek Skylake voorganger .
De Inspiron 15 5578 is een 15,6-inch converteerbare laptop van de schepping van Dell. Alleen de innerlijke werking afwijken van die van het vorige model. De fabrikant vertrouwt nu op een Kaby Lake processor, het uitrusten van zijn systeem met voldoende prestaties van kracht om de komende jaren onbevreesd onder ogen zien. De Inspiron heeft geen gebruikers irriteren met een niet aflatende fan, of een verouderde suizen harde schijf. In de standby-modus, gaat de machine over het algemeen over haar activiteiten in volmaakte stilte; zelfs onder belasting van de ventilator is niet een overachiever. De computer blijft ook koelen, ongeacht de omstandigheden.

Een snelle solid-state disk kan het systeem te draaien met de snelheid. Het is mogelijk de SSD in te schakelen, als de basisplaat verwijderbaar. levensduur van de batterij van de computer is zeker niet te versmaden. Het touchscreen functies feilloos en reageert direct op de input van uw vingers of een actieve stylus. Om dat laatste te testen, we porde op en trok over het scherm met een stylus vervaardigd door Hama - naar volle tevredenheid. Kortom, we hebben ook achten het toetsenbord met achtergrondverlichting een succes te maken.

In elke betrokken gebied, de Inspiron winsten van de Kaby Lake upgraden. levensduur van de batterij van de computer is verbeterd in niet geringe mate, en het systeem heeft prestaties kracht gewonnen.

Het IPS-scherm is een lust voor het oog, met zijn goede zichtbaarheid vanuit alle hoeken en het scherm oriëntaties, een hoog contrast en kleurweergave dat een bovengemiddelde mate van nauwkeurigheid bereikt. De helderheid van het scherm te laag is voor gebruik buitenshuis - helaas, zullen de gebruikers van deze computer worden beperkt tot de binnenshuis. Niet goed: Het apparaat mist een USB type-C-poort. We verwachten dat ten minste een van deze poorten in een laptop op de huidige markt. Accu HP MU09 .

Een opmerking over de garantie: Als u de Inspiron kopen van de website van Dell, de standaard garantie lengte is één jaar. In Europa, de aanschaf van de computer van een andere website (ex. Notebooksbilliger.de) geeft de koper een garantie van twee jaar. In beide gevallen is de garantie kan worden uitgebreid - Dell biedt een overvloed aan mogelijkheden.