Kopen Accu Voor HP EliteBook 8440p Nov 28th, 2016   [viewed 41 times]

Fairphone's 2 bevordert eerlijke arbeidsomstandigheden en duurzaamheid in plaats van uitbuiting en afval. Met zijn to-date uniek zijn voor de smartphone wereld modulaire ontwerp dat gemakkelijk maakt het vervangen van onderdelen, de 5-inch Android neemt een andere aanpak dan zijn rivalen in alle andere aspecten, als goed.
Elk product is gebaseerd op een idee. Een campagne van de Waag Society, een onderzoeksinstelling in Amsterdam, gevraagd dit op Fairphone. Het doel om de aandacht te vestigen op het conflict-mineralen in consumentenelektronica, evenals de oorlogen die door de mijnbouw worden gefinancierd. Tin, tantaal, wolfraam en goud behoren de populaire materialen die worden gebruikt voor het solderen, condensatoren, trillingen motoren en moederborden.

Na drie jaar van campagne voeren, waarbij het aan het bewustzijn was niet genoeg. In plaats daarvan, was het tijd om de markt te betreden, het aanbieden van een smartphone die werd geproduceerd in overeenstemming met de ethische aspecten. Sociale en ecologische waarden waren de topprioriteiten in elke stap van de toeleveringsketen - vanaf de aankoop van grondstoffen via productie tot retail en recycling.

Gordijnen voor de Fairphone opstarten: Financiering via crowdfunding, het bedrijf werd opgericht in 2013 gestart met haar eerste smartphone in hetzelfde jaar. Volgens de fabrikant heeft de Fairphone verkocht tegen 325 euro werd 100.000 keer aangeschaft aangezien en dus nadrukkelijk bewezen dat het idee van een smartphone, die wordt geproduceerd zonder het benutten van de mens en de natuur, veel kopers kunnen vinden.

De ethische smartphone is nu in de tweede ronde: De nieuwe Fairphone 2 editie richt zich nog sterker op repareerbaarheid en levensduur dan zijn voorganger. Voor deze, de 5-inch Fairphone 2 is de eerste smartphone in de wereld om een ​​modulaire opbouw te gebruiken. Onderdelen, zoals het scherm en camera, kan worden verwisseld zoals in een Lego, dat het gemakkelijk maakt voor de gebruiker om de smartphone repareren of vervangen deze onderdelen door nieuwe of betere versie. De fabrikant heeft opnieuw herwerkt zijn tweede iteratie 2015 enigszins laat geïntroduceerd. De Fairphone 2 momenteel aangeboden op de website van de fabrikant dat we onder de loep genomen heeft nu een dunnere achterkant, die verkrijgbaar is in vier kleuren is. Accu HP EliteBook 8440p .

Onze ongeveer 250 Euro Fairphone 2 met een nieuwe achterkant kijk is gebaseerd op Qualcomm's 801 MSM8974AA SoC naast 2 GB RAM en 32 GB aan opslagruimte. Bovendien, een WiFi 802.11ac, LTE, twee SIM-slots, en een 8-megapixel camera behoort tot de configuratie. In lijn met haar eerlijkheid claim, de fabrikant breekt de productiekosten van haar smartphone. Volgens de fabrikant, hij verdient slechts ongeveer 9 euro voorafgaand aan belasting. Enkele andere smartphone fabrikanten hebben vaak een drie-cijfer winstmarge per apparaat.

We laten Fairphone's 2 concurreren tegen twee categorieën van rivalen in de test. In de eerste plaats tegen de eveneens uitgerust Sony's Xperia XA en Samsung's Galaxy A5 (2016) . In de tweede plaats, Fairphone's 2 heeft ook om te concurreren met P9 Huawei's en Samsung's Galaxy S7 die zich in een vergelijkbare prijsklasse als de review-exemplaar.
FairPhone's 2 presenteert zich in een zeer functioneel ontwerp dat niet veel gemeen heeft met de stijlvolle metalen blikken van vele concurrenten, en welke geen schoonheidswedstrijden zal winnen. De 5-inch toestel wordt geleverd uit de doos in drie delen: Ten eerste is de voorgemonteerde lichaam dat letterlijk mogelijk maakt op zoek naar binnen dankzij de transparante behuizing van polycarbonaat, waardoor het mogelijk is om elke component van de smartphone meteen zien. Vervolgens werd een tweedelige kunststof beschermer weergegeven. Het is gemaakt van een zwarte bezel dat is uitgegleden op de voorkant van de smartphone en omhult het scherm Gorilla Glass 3 panel, evenals de fysieke toetsen. Het beschermt de handset bij een val. De werkelijke achterkant, dat is koraalrood voor onze review-exemplaar, wordt vastgeklikt aan de achterkant. FairPhone's 2 is ook beschikbaar met rugdekking in indigo, cyaan en wit voor dezelfde prijs van ongeveer 520 euro.
De totale bouw van de smartphone, bezel, en de achterkant is zeer solide. Echter, relatief weinig druk is genoeg voor het produceren gekraak vooral wanneer een vinger op de darmen hoeken wordt gedrukt. Dan weer, de fysieke controles zijn onberispelijk: De kracht, camera en volume knoppen geven een aangenaam stevige druk punt, worden stevig gemonteerd in de behuizing met vrijwel geen speling in de richting van de zijkanten van de openingen. Met een hoogte van 11 millimeter, de review-exemplaar is veel dikker dan vergelijking apparaten, zoals Samsung Galaxy S7 en Sony's Xperia XA die hoogstens 7,9 millimeter hoog. FairPhone's 2 komt ook pas in de laatste in de weging. De 172 gram maakt het ongeveer 20 tot 30 gram zwaarder dan zijn rivalen. Accu HP G62 .

FairPhone's 2 maait in de meeste pluspunten met zijn tot nu toe uniek in de smartphone wereld modulaire behuizing design. De smartphone kan worden afgebroken in zes vervangbare onderdelen in de vorm van het scherm, camera, batterij, de Core module (bevat SoC, RAM, opslag, en SIM-slots onder andere), de Top module (bevat hoofdtelefoon-aansluiting, neus annulering microfoon, LED, omgevingslicht en nabijheidssensor, en de 2 megapixel camera), en de onderste module (speaker, trillingen mechanisme, USB-poort, primaire microfoon). Slechts een paar schroeven moeten worden vrijgegeven voor dit en het is gewoon een kwestie van minuten. FairPhone biedt de bijbehorende onderdelen in de online shop. Zo kan bijvoorbeeld een nieuw scherm module eenvoudig worden besteld moet het scherm crack (ong. 84 euro), en het kan zelfs worden vervangen zonder gereedschap. Een handige neveneffect van het modulaire ontwerp: Fairphone heeft komende component upgrades aangekondigd en alle zes onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen door sterkere, zoals de 8-megapixel camera met een nog hogere resolutie lens.
FairPhone's 2 kan terugkijken op een quad-core SoC vallen in de vorm van Qualcomm's Snapdragon 801 MSM8974AA en de geïntegreerde Adreno 330 grafische versneller. Het was nog steeds een high-end model in 2014, maar is nu een beetje roestig. Als de test laat zien, zijn nog steeds genoeg kracht naast 2 GB RAM-geheugen soepel te laten verlopen toepassingen en games. Volgens de specs, een iets andere Snapdragon SoC 801 bevoegdheden Fairphone's 2 - de Snapdragon 801 MSM8974AB om precies te zijn. We kunnen dit niet bevestigen op basis van onze review-exemplaar - het Android-systeem info en apps zoals CPU-Z en Geekbench 4 identificeerde de SoC als MSM8974AA in koor.

Ongeveer 24,7 GB aan 32 GB opslagruimte beschikbaar in de fabriek staat. De opslag kan flexibel worden uitgebreid via de micro-SD-sleuf. De fabrikant is niet onthullen aan wat capaciteit, maar alleen tussen haakjes staat dat SDHC- en SDXC formaten worden ondersteund. Sinds SDXC kaarten theoretisch bieden tot 2 TB aan capaciteit, zal de huidige grenswaarde bovenste hoedanigheid dan ook overeenkomen met die van de hoogste capaciteit kaarten die momenteel beschikbaar zijn op de markt (256 GB). Verplaatsen toepassingen om de micro-SD-kaart is geen probleem in de test.

De micro-USB-poort aan de onderkant zendt gegevens alleen op 2,0 snelheid. In ruil, het ondersteunt USB OTG en maakt het mogelijk, bijvoorbeeld, het aansluiten van opslagapparaten, zoals USB flash drives op de smartphone via een adapter. Bovendien kan video-inhoud worden gestreamd vanuit Fairphone's 2 tot en met compatibele monitors en projectoren via Miracast. De iets verouderde Android 5.1 draait op Fairphone's 2. De fabrikant heeft betrekking op het met zijn eigen Fairphone OS interface. Het was versienummer 1.8.1 op testtijd. Accu HP G61 .

De interface en de kenmerken van Fairphone's OS komen grotendeels overeen met voorraad Android. Een app lade die kan worden geopend door te vegen aan de rechterkant van het scherm naar het centrum is toegevoegd, bijvoorbeeld. Vervolgens wordt de lijst met favorieten wordt weergegeven, welke apps zoals Google Chrome, de telefoon app en de daadwerkelijke app lade ( 'Alle apps') in de preset bevat. De app lade is verdeeld in actieve en inactieve apps, dat is om een ​​beter overzicht te geven. Een app wordt inactief wanneer het niet meer dan een maand geopend. De "Privacy Impact" functie past goed om fair play concept van smartphone's: Het controleert de toegewezen toegangsrechten wanneer een app voor de eerste keer wordt geopend en toont een herinnering. Echter, "Privacy Impact" niet bijdragen aan een hogere veiligheid...