Kopen Accu voor HP593553-001 Nov 14th, 2016   [viewed 40 times]

Acer 14-inch systeem met een dikte van slechts 11 millimeter ziet er zeker leuk. Echter, de stabiliteit bereikt zijn grenzen, hoewel de onderhoudbaarheid is geweldig voor terug. De Kaby Lake ULV is geen prestatie wonder, en het is behoorlijk teleurstellend in vergelijking met zijn voorganger. Lees onze review om erachter te komen waarom het scherm is geweldig, maar krijgt nog steeds een punt aftrek.
Acer doet afstand van niet alleen de oude benaming "Aspire" met de nieuwe Spin 7, maar de storage-oplossingen met optionele HDD / SSD's zijn zo goed gegaan. Een 2,5-inch schijf gewoon niet passen binnen de basiseenheid niet meer, dat is slechts 6 millimeter dun. De Spin-serie wordt verondersteld Acer poster kind geworden - de fabrikant wil laten zien wat er mogelijk is op het gebied van mobiliteit.

Dell deed het al en Acer zet nu een 14-inch beeldscherm in een 13-inch chassis ook. De randen aan de linker- en rechterkant van het scherm slechts 7 millimeter breed. We hebben een korte blik op het systeem en erachter te komen of de nieuwe Acer Spin 7 kan overtuigen met andere dingen dan alleen de grote display.

De wedstrijd hoeft niet te verbergen met hun 360-graden convertibles, hetzij. Het onlangs beoordeeld HP Spectre X360 13 beheerde een totaal score van 85%. Hoge kwaliteit input devices en de lange batterijduur onder de indruk van de beoordelingen. De volgende optie converteerbare fans is de Asus ZenBook UX360UA-C4159T , die is uitgerust met een standaard 15-Watt processor vergelijkbaar met de HP. We hielden niet van de wankele beeldschermscharnieren in de beoordeling. Asus heeft nu erkend er problemen zijn voor een aantal partijen, maar ze zijn niet de bedoeling dat alle apparaten beïnvloeden.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga -20FRS1VS00 is duurder en wordt in de eerste plaats richten op de veeleisende zakelijke gebruikers met meer aansluitmogelijkheden, hogere resoluties en een uitstekende input devices. Het is ook uitgerust met een gewone 15-Watt-processor, wat het geval is voor de Acer Aspire Switch Alpha 12 SA5-271-56HM ook. De laatste is een tablet met een bevestigbaar docking toetsenbord om de productiviteit te verbeteren. Het hoeft niet een ventilator, maar het heeft wel een 15-Watt SoC met vloeistofkoeling. We hebben ook de Lenovo miix 510 Pro 80U10006GE in de vergelijking, die momenteel in herziening ook. Omdat het een 12,2-inch apparaat met docking toetsenbord, de miix 510 is zeker een optie als u op zoek bent naar een 2-in-1 apparaat dat uw typische laptop vervangt. Accu HP 593553-001 .
Gebruikt Acer een aluminium-magnesium behuizing, bestaande uit een bovendeksel en een overeenkomstige onderste deel of het TFT paneel resp. De gladde en nogal glad oppervlak is geschilderd en gemakkelijk verzamelt vingerafdrukken. De stabiliteit van de constructie is goed, maar het is niet erg goed. Het deksel is solide, en je kunt alleen deuk in het midden. Het basisstation aan de andere kant worstelt als je probeert om de open apparaat te tillen in een hoek, en kunnen we een aantal draaien merken. We denken niet dat dit een probleem voor de duurzaamheid, maar het heeft invloed op de persoonlijke kwaliteit indruk. Unfortunate: De bodembedekking is erg dun en je kunt duidelijk voelen de holle ruimte onder het op sommige plekken.

De scharnieren zijn niet zo hard als de aluminium deksel suggereert, maar ze zijn nog stevig genoeg om het deksel op zijn plaats te houden en de functie niet veranderen wanneer er een aantal trillingen. De laatste was een probleem van de Asus ZenBook UX360UA . De gesloten deksel wordt op zijn plaats gehouden door magneten, maar de verbinding is niet erg sterk, zodat het deksel vanzelf open. Dit betekent dat u ook iets openen met een vinger, maar dan moet de tweede hand om echt het beeldscherm te openen.

Deze magnetische verbinding is nog belangrijker in de tablet-modus. Veel grotere 360-graden convertibles hebben problemen met hun "vreemde" tablet constructie. Wat houden we in de hand nadat we vouwen het scherm terug voor de tablet-modus is vaak omvangrijk, heeft een (uitgeschakeld) toetsenbord aan de achterzijde en er is een lastige kloof tussen de twee helften. De Spin 7 heeft dergelijke kloof zo goed, maar het is vrij klein en zelfs. De magnetische kracht sterk genoeg is om een ​​ongewenste opening te voorkomen, maar het kan nog sterker voor onze smaak. Dat de TFT steekt een beetje uit de base een beetje vreemd; het display onderscheidt zich door 5 millimeter in de tablet-modus.
De Spin 7 is ongeveer 11 millimeter dun en 1271 gram zwaar, dus de iets boxy power adapter met een gewicht van 293 gram (inclusief kabel) en een hoogte van 26 mm lijkt vrij omvangrijk in vergelijking. De 12,2-inch Spectre X360 13-w023dx is een beetje smaller, maar niet zo dun als onze Spin 7. Lenovo ThinkPad X1 Yoga heeft geen problemen overgeven de kroon voor de dunste toestel en is voorzien van een toetsenbord met meer reizen in ruil. Asus ' ZenBook UX360UA is ook dikker omdat het meer ruimte voor de actieve koeling oplossing van het 15-Watt chip vereist. Accu HP 593562-001 .
De twee USB type C-poorten kunnen worden gebruikt voor andere apparaten, USB-drives en dergelijke, en ook het opladen kabel. Een sleuf voor een Kensington-slot is niet beschikbaar, maar je kon op zijn minst gebruik maken van een dunne staalkabel in combinatie met de nok.
Draadloze communicatie worden afgehandeld door de Atheros / Qualcomm QCA6174, welke Bluetooth 4.1 ook ondersteunt. Onze test met iperf bepaalt bijna 600 Mbps onder ideale omstandigheden (1 meter van de router, geen andere actieve apparaten, server op LAN). Onze vergelijking blijkt dat dit een zeer goed resultaat.

De Atheros / Qualcomm QCA6174 (a / b / g / n / ac) is een low-profile PCIe-adapter met MIMO 2x2: 2 configuratie (2 antennes) en Bluetooth 4.1. Low-power PCIe is geoptimaliseerd voor een lager stroomverbruik, dus Acer is blij om af te zien Wireless Display, die beschikbaar zijn met een Intel WLAN-module zou zijn geweest.

De webcam produceert korrelig beelden met onnatuurlijke kleuren en gewassen-out oppervlakken. Een webcam is misschien niet de hoogste prioriteit voor het ontwerp proces, maar de module is hier eigenlijk onbruikbaar.
De Spin 7 heeft geen onderhoud luik, maar het heeft een onderste paneel dat is vrij gemakkelijk te verwijderen. Je hoeft alleen de Philips schroeven los te maken voordat u het paneel kan tillen. Er zijn geen clips die moeten worden verschoven met een scherp voorwerp. Erg goed! Internals zijn zichtbaar in de volgende afbeeldingen.
Acer geeft fabrieksgarantie van twee jaar (Pickup & Return), maar verkoopt ook meer opties. Een uitbreiding tot drie jaar te koop voor 60 euro (~ $ 66), ook al is het voor de Aspire notebooks. We hebben niet een speciale optie voor de Spin vinden.
De beroerte raakt een stevige keyboard mat, maar de stevige druk punt wordt beïnvloed door het ondiepe reis sleutel. Het resultaat is een zeer slechte feedback tijdens het typen. Toch is het mogelijk om snel typen op de toetsen. Ze beschikken niet over een conische kromming, maar in ieder geval de afstand voldoende is, dus met 10 vingers typisten zal vrij snel wennen aan de ingang. De toetsen zijn niet verlicht.

Ten gunste van een ultra-dunne basiseenheid, de gebruiker heeft om af te zien van een fatsoenlijk toetsenbord feedback. Dat is jammer, maar waarschijnlijk niet te vermijden en nog steeds beter dan een toetsenbord zonder een toets reizen en alleen met force feedback (Lenovo Yoga Book). De ingang van de Apple MacBook 12 (Butterfly Switch) heeft een nog ondieper reizen.
De ClickPad heeft een vrij ruime afmetingen van 14 x 6,5 cm, waardoor een diagonaal van 15 centimeter. 14-inch systemen hebben vaak een diagonale afmeting van slechts 11 centimeter. Het oppervlak is vrij glad en nauwelijks leidt tot wat voor wrijving. De vingers kunnen heel gemakkelijk glijden, stil en betrouwbaar als gevolg. Ingangen zijn ook erkend in de richting van de randen en de pad zit iets lager in de polssteun. Vanwege de soortgelijk oppervlak, kon u meng ze in theorie, maar het moet niet een groot probleem gezien de breedte van het pad zijn. Accu HP 593554-001 .

Zoals te verwachten, is de ClickPad niet veel van reizen, maar het biedt nog steeds een betere feedback dan het toetsenbord in het algemeen. Althans in het onderste derde, omdat de reis erg ondiep naar boven, zodat mechanische klikken zou veel kracht vereist. U kunt meteen voelen de druk punt, dat eindigt in een stevig, maar niet hard beroerte. Hoge druk kan de palm buigen rusten een beetje op vaste grond, maar dit mag niet een veelvoorkomend probleem in de praktijk.Het aanraakscherm werkt erg goed. Het is gevoelig omhoog in de perifere gebieden, vrij vlot en je kunt alleen zien vette plekken met natte / vette vingers.