Laptop Accu Asus N55SF Feb 24th, 2017   [viewed 33 times]

De P449-M-7407 is de nieuwste 14 "notebook van Acer TravelMate-serie. Het toestel is gericht op zakelijke professionals op zoek naar een draagbare en betaalbare notebook in de sterk concurrerende zakelijke markt. Hoewel het heeft zijn tekortkomingen, de P449 is een goed afgeronde apparaat. Kan dit manusje van alles het beste de competitie, of is het slechts de rechtbank dwaas?
Acer TravelMate-serie is het antwoord van de Taiwanese fabrikant om business notebooks, zoals de eerbiedwaardige Thinkpad lijn van Lenovo. Terwijl gericht op de enterprise-class functies, zoals legacy connectivity en security software, TravelMate notebooks zijn een meer betaalbaar alternatief voor de vaak dure concurrentie. Dat is zeker het geval met de Acer TravelMate vandaag P449-M-7407 herzien. Het is al een paar jaar geleden hebben we de 14 "aanbod in Acer TravelMate P4 lineup, we keken naar de P455-M-54204G50 terug in 2014.

De lijn is een paar keer bijgewerkt sindsdien om gelijke tred te houden met de concurrentie. Onze review model biedt vandaag de dag een ruime selectie van de havens, gemakkelijk draagbaar, en business-centric veiligheidsmaatregelen voor minder dan $ 1000 USD. We zullen kijken naar de top-tier configuratie uitgerust met een Intel Core i7-6500U (2,5 GHz basis, stimuleren tot 3,1 GHz) met vier threads, Intel HD Graphics 520 (300 MHz basis, stimuleren tot 1050 MHz), 8 GB RAM-geheugen en een 256 GB SATA SSD. In deze review zullen we zien hoe de P449 uitblinkt in vergelijking met de concurrentie en beslissen of het de moeite waard $ 949 MSRP.

Interessant is dat Acer besloten om de P449 met een bijgewerkte Kaby Lake chip van Intel niet te rusten. Gezien de minimale prestatiewinst met Kaby Lake, mag dit geen afbreuk aan de algehele ervaring. Wij bekijken een aantal aspecten van de gehele notebook inclusief de bouwkwaliteit, het onderhoud, de input devices, vertoning, de algehele prestaties van het systeem, en het lawaai en warmte-output. Het: Ter vergelijking, hebben we een paar rivalen in deze prijsklasse die zijn gericht op de zakelijke markt gekozen Acer TravelMate P259-MG-71UU , HP ProBook 450 G4 Y8B60EA , en de Lenovo Thinkpad E470-20H2500400 .
De TravelMate P449 is een budget-georiënteerde zakelijke notebook, en dat design filosofie wordt weerspiegeld in het geval van de computer. Het chassis is een ingetogen zwart alleen gekenmerkt door een eenvoudige Acer-logo op het deksel en de activiteit LED's aan de voorzijde. De afwerking is een matzwart met een lichte textuur die een professionele lucht draagt ​​bij aan het apparaat. Wel het geval is gevoelig voor vette vingers en vlekken, maar deze zijn gemakkelijk weggeveegd. Over het geheel genomen de zaak ziet er erg schoon en moeten passen in goed op de boardroom tafel.

Terwijl het chassis ziet er mooi uit, de bouwkwaliteit is een zwak punt. Acer zeker gesneden sommige bochten in de constructie van de P449. Het lichaam is vervaardigd uit een dunne plastic dat geen vertrouwen heeft inspiratie. Het toetsenbord desk kan eenvoudig flex onder druk en kraakt wanneer depressief. Tijdens het typen, maar het blijft vrij stevig; alleen de typisten dat pond de toetsen flex bij normaal gebruik zullen merken. De onderkant van de behuizing is een beetje dikker en dus minder gevoelig voor kromtrekken als de top. Het zal buigen onder grote druk, maar anders blijft stevig. Accu Asus X53SV .

Het display is veruit de slechtste overtreder. Het chassis rondom het paneel voelt zeer dun en zwak en kunnen worden vervormd met nauwelijks kracht. Tenzij geopend van het exacte midden van het deksel, zal het scherm behuizing buigen bij het openen van het apparaat. De bezels ook flex en kraken luid wanneer geperst. Gebruikers dienen voorzichtigheid te betrachten bij het uitvoeren van het apparaat; vast te houden op de verkeerde plek kan het chassis stam.

Er zijn twee onderhoudsbeurten panelen aan de onderzijde van het apparaat. Dit zijn leuke toevoegingen en kunnen gebruikers een enkele SODIMM stok RAM upgrade. De rest van het onderste paneel wordt gehouden met de 11 kruiskopschroeven en plastic clips. Meer over de mogelijkheid tot upgraden van de notebook kan worden gevonden in het hoofdstuk Onderhoud hieronder.

Alle beschouwd, de zaak is een allegaartje. Hoewel het zeker ziet er knap, de schoonheid is slechts huid diep. Het chassis voelt als een goedkopere tegenhanger van de meer solide wedstrijd.
De TravelMate P449 is mooi en compact, die perfect is voor de weg krijgers. Met een gewicht van 2 kg (~ 4,41 lbs), zal de P449 niet breken de rug van een gebruiker en kan gemakkelijk worden uitgevoerd met de lader. Door zijn 14 "scherm, de P449 laat een veel kleinere footprint dan de ProBook of TravelMate P259 De P449 raakt een mooie sweet spot in termen van grootte -. Het kan gemakkelijk in een tas of rugzak glijden zonder rekening te veel ruimte en doesn 't offer te veel schermruimte. het is bijna identiek in grootte en het gewicht van de Lenovo ThinkPad E470. de Lenovo is een beetje licht (1,9 versus 2,0 kg), maar de TravelMate P449 is een beetje meer compact in termen van volume.
Connectiviteit is voldoende. Hoewel er verschillende poortopties, velen zijn ouder of verouderd. Dit is niet zo verwonderlijk; de TravelMate is een budget optie, na alles. Gebruikers die behoefte hebben aan adequate ondersteuning voor high-speed externe apparaten kan worden overgelaten willen.

De P449 is voorzien van een Gigabit Ethernet-poort, die bruikbaar zijn in een kantoor omgeving zou kunnen zijn. Weergave opties omvatten VGA- en HDMI-poorten. VGA heeft nog steeds het leven in veel boardroom projectoren, dus het is een welkome aanvulling in de P449. Acer geladen TravelMate de USB poorten - er zijn 5 in totaal, waarvan één een USB 3.1 type C verbinding. Merk op dat de Type-C-poort ontbreekt Thunderbolt ondersteuning en is slechts Gen 1 compliant, wat betekent dat transfer snelheden worden gemaximeerd op 5 Gbit / s (hetzelfde als USB 3.0). De haven is ook nauw zit aan de eenzame USB 3.0 Type A-poort. Als een grote flash drive is aangesloten in de type-A-poort, kan het gedeeltelijk de Type-C-verbinding af te sluiten. Accu Asus N55SF .

Een andere teleurstelling ligt in de trage en verouderde USB 2.0-standaard voor drie van de havens. De opname van tragere USB-poorten heeft niet veel zin te maken bij het overwegen van de concurrentie. Zelfs sommige budget notebooks (zoals de Lenovo ThinkPad E560 ) te kiezen voor de snellere USB 3.0-standaard voor alle poorten.
Spreken van traag, de half-sized SD-kaartslot is traag. Lees- en schrijfsnelheden zweven rond 25 MB / s. De SD-kaartlezer op de TravelMate P449 kan gewoon geen gelijke tred met de concurrentie. Bij het overbrengen van een gigabyte aan JPG bestanden van onze Toshiba Exceria Pro SDXC UHS-II referentiekaart, de HP ProBook en Lenovo ThinkPad zijn meer dan twee en een half keer sneller. Gebruikers moeten kiezen voor de USB 3.0-poort wanneer het overbrengen van bestanden, indien mogelijk.
Dankzij de 2x2 802.11ac draadloze kaart, de TravelMate P449 beschikt over goed netwerk snelheden. Transmit snelheden hit 511 MBit / s, terwijl het ontvangen is gekoppeld aan 620 MBit / s. Draadloze verbindingen zijn zeer solide; geen signalen worden gedropt bij gebruik op een thuisnetwerk.
De TravelMate P449 bevat een aantal veiligheidsmaatregelen. Fysiek, is de P449 uitgerust met een smart card reader en een vingerafdruk scanner. De lezer is snel, maar zelden registreert, wat erg frustrerend kan zijn. Het erkent alleen vingerafdrukken minder dan de helft van de tijd en zal de computer te vergrendelen na drie verkeerd leest. Als het werkt, het werkt goed; Helaas, dat is een zeldzaamheid.

De P449 is voorzien van een Trusted Platform Module, of TPM, die kan worden ingeschakeld via de BIOS. TPM biedt beveiliging op hardwareniveau en kan worden gebruikt om kritische software en systemen (zoals de BIOS) van inbraak of malware te beschermen. Acer heeft ook vooraf geïnstalleerde hun ProShield security Manager suite om te helpen bij softwarebeveiliging door middel van methoden zoals encryptie. Een Kensington-slot is ingebouwd in de rechterkant om fysiek te beveiligen het apparaat.
Acer heeft geen accessoires in de doos te nemen; kopers kunnen alleen de notebook en adapter verwachten.

De TravelMate P449 kan verbinding maken met Acer USB Type C-dock (apart verkrijgbaar) via de USB-type C-poort. De dock voegt drie USB 3.0 Type-A-poorten, een extra USB 3.1 (Gen 1) Type-C-poort, HDMI, DisplayPort, Gigabit Ethernet, en toegewijde audio en microfoon aansluitingen. De externe dock is een 135 Watt voeding die is opgenomen.

Het interieur van de P449 is vrij toegankelijk en gemakkelijk om te upgraden. Aan de onderzijde zijn twee onderhoudsbeurten covers door een enkele schroef elke gehouden. Na het losschroeven en losmaken deze panelen, zullen gebruikers toegang hebben tot een enkele SODIMM-slot (die met 4 GB RAM DDR4 werd bevolkt in onze review model) te hebben en wat zou het 2,5-inch harde schijf bay zijn. Helaas heeft ons model geen gebruik van deze ruimte, en er zijn geen verbindingen van elk type voor een rit. Verdere demontage vereist is om te veranderen van de opslag. Accu Asus X53S .

Dit is relatief eenvoudig. Het onderste paneel wordt gehouden in met 11 schroeven en plastic clips langs de kant. Zodra de onderzijde van het chassis wordt geopend, wordt volledige toegang tot de batterij (die wordt gehouden in twee bereikbaar schroeven) hebben, de M.2 SATA SSD, een slot voor RAM en de draadloze kaart. Gebruikers kunnen ook gemakkelijk de ventilator te reinigen. De extra 4 GB RAM-geheugen is gesoldeerd op de onderzijde van het moederbord en niet te upgraden, wat betekent dat RAM wordt afgetopt op 20 GB.