laptop Accu HP Pavilion dv6 Sep 7th, 2016   [viewed 355 times]

Voor veel mensen is hun laptop hun beste vriend, een vriend waar ze veel geld voor uitgegeven hebben. Het kan natuurlijk gebeuren dat na veel gebruik de laptop accu sneller en sneller leegloopt, heel vervelend als je onderweg bent en je laptop accu niet aan het stroom kan aansluiten. Toch is er een oplossing, een nieuwe laptop accu kopen! Wij geven je een paar tips waar je op moet letten als je een nieuwe laptop accu wilt kopen.

Het belangerijkste waar je op moet letten als je een laptop accu kopen wilt is koopaccu dat je de juiste accu koopt bij het juiste model laptop. Elke accu heeft een nummer of een naam, door deze in te geven bij een zoekprogamma vind je al snel de juiste accu. Je kunt ook jou model laptop bij een zoekmachine in te geven en zoeken naar de accu modelnummers die allemaal op jouw laptop passen. Ook bij de site Accumania hoef je alleen je laptop model in de zoekmachine in te toetsen en de passende accu's verschijnen dan al in beeld. Nu is het zover, aanklikken en nu kun je je nieuwe laptop Accu HP Pavilion dv6 kopen.

Je kunt naar de speciaalzaak, je daar laten informeren en natuurlijk dan ook daar de laptop accu kopen. Weet je precies wat je nodig hebt of heb je je al in het internet geinformeed over de nieuwe accu die jij wilt kopen dan kun je natuurlijk heel makkelijk, snel en voordelig je laptop accu kopen bij koopaccu. Wil je eerst zeker weten dat je niet te veel betaald dan heb je in het internet zoveel vergelijkingssite's die jou helpen de beste prijs te vinden zoals; koopaccu.

Hoeveel geld je kwijt bent als je een nieuwe laptop accu kopen wilt is natuurlijk ten eerste al afhankelijk van het model. Wat daarnaast ook nog een grote rol speelt is het merk van de accu, vaak zijn de orginele accu's heel erg duur ten opzichte van de perfect identieke replica accu's. Gemiddeld 50 euro kost de laptop accu.

Accu Laptop Lage Prijs, korting tot 30%. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde betalingsomgeving middels samenwerking met een Payment Service Provider.Dank u voor uw bezoek aan Koopaccu, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.
Alle lithium-ion laptop accu’s verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je Laptop batterij aanzienlijk verlengen.


Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
Bewaar de Laptop Accu HP G62 op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen. De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

De levensduur van de batterij hang van veel factoren af. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing die bij de fiets zit. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips opvolgen, welke de levensduur van de accu ten goede komen:

Li-Ion batterijen hebben na aankoop minimaal 5 ladingen / ontladingen nodig om op hun maximale kracht te komen. In de eerste fase worden de cellen van de accu gevormd. Het is dus belangrijk om na aankoop dit ook echt te doen.
Als je de fiets krijgt, laadt je hem thuis dan helemaal op. Daarna ga je ermee fietsen en rij je de batterij leeg (dit mag uiteraard over meerdere dagen). Vervolgens laad je de batterij weer helemaal op. Dit proces moet je dus minimaal 5 keer herhalen. Heb je twee batterijen op de fiets, geef ze dan een nummer om vergissingen te voorkomen.
Gebruik je je elektrische fiets in de herfst of winter niet, laad de batterij dan minimaal 1 x per maand. Het is misschien even werk maar de levensduur en capaciteit van de batterij is wel erg belangrijk voor meer en langer fietsplezier.
Als je de batterij kan verwijderen (dit is zo voor de meeste modellen die we bij fiets! verkopen), bewaar ze dan best binnen. Doe dit zeker wanneer de buitentemperatuur onder het vriespunt daalt. Dit komt de levensduur en de actieradius ten goede: de actieradius kan met 30-50% verminderen als de Accu HP G61 te koud is geworden.
Het continue ‘diepontladen’ (‘platrijden’) van iedere batterij beperkt de levensduur enorm. Loodaccu´s zijn hiervoor het meest kwetsbaar (soms na 50 ontladingen reeds versleten). De technologie staat natuurlijk niet stil, iedere nieuwe generatie batterijen heeft een langere levensduur en laat meer ontladingen toe (tot meer dan 1000).
Indien de batterij tussen de 25% en 50% wordt leeggereden voordat ze opnieuw wordt geladen, stijgt de levensduur aanzienlijk.

http://batteriesportable.myblog.it/2016/09/03/nieuwe-accu-dell-latitude-e6510/

http://batteriesportable.tumblr.com/post/149889750906/nieuwe-accu-dell-latitude-e6510