Laptop Accu HP Pavilion DV7 Dec 28th, 2016   [viewed 40 times]

Het huidige topmodel van de Chinese fabrikant elefoon S7 is via onze testbaan te zetten. Zijn uiterlijke gelijkenis met tegenhanger van Samsung is opvallend. De technische specificaties van de S7 elefoon zijn veelbelovend en de eerste indruk is zo positief.
Het nieuwste model van de Chinese smartphone merk elefoon wat officieel geïntroduceerd in november van dit jaar en is verkrijgbaar in drie versies. De modellen onderscheiden in opslagcapaciteit: Ze beginnen met 2 GB RAM en 16 GB flash-geheugen Gevolgd door een model met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte en ten slotte de premium model met 4 GB werkgeheugen en 64 GB intern opslag. De apparaten op elkaar lijken - hebben allemaal het unique selling point van de Galaxy Edge modellen van Samsung, namelijk de laterale scherm. Echter, een "standaard model" zonder een gebogen scherm is ook beschikbaar (modelnaam: R9).

Naast: de late rally gebogen, 5,5-inch IPS-scherm met een resolutie van 1080p, elefoon S7 biedt een goede technische configuratie voor een apparaat van deze prijsklasse. MediaTek's Helio X20 processor Biedt de benodigde kracht in de smartphone. Een 13-MP naar achteren gerichte camera en een 5MP front-facing modules zijn geïnstalleerd. Verder, de dual-SIM smartphone heeft een vingerafdruk-scanner heeft is verborgen in de fysieke home-knop. Verder wordt een 3000 mAh batterij opgenomen.

De basisconfiguratie van de S7 begint bij $ 140, zonder verzendkosten, belastingen en douane. Ongeveer 170 Euro (~ $ 178) inclusief verzendkosten is verschuldigd voor de entry-level model in Duitsland. De modellen met meer geheugen kost ongeveer 210 euro (~ $ 220/3 GB / 32 GB) en 220 euro (~ $ 230 / 4GB / 64GB) respectievelijk.

Potentiële rivalen van de mid-range smartphone hebben we daarom gebruik voor de vergelijking in de test zijn ZTE Blade V7 , Huawei 5C, Vernee Mars , UMi's Super en BlackView's R7 . Dus we zullen de handset met elkaar vergelijken Samsung Galaxy S7 Edge als gevolg van de onmiskenbare gelijkenis.
De behuizing van de mid-range smartphone is gemaakt van plastic en glas Grotendeels en presenteert een goede opbouw. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S7 Edge met een glazen achterkant, doet de (dunne) plastic achterkant niet het gevoel van hoge kwaliteit, Hoewel het niet goedkoop voelt. De metalen bezel is dus eerder scherper dan de look-alike van Samsung. Anderzijds, zijn stijfheid en stabiliteit zijn zeer goed. HP ProBook 4710s Accu .

Met 75,7%, elefoon S7 heeft een iets lagere screen-oppervlak verhouding dan tegenhanger van Samsung (76,1%). In vergelijking met de concurrenten, dit is rustig een zeer goede koers. Ter vergelijking: Het scherm in 5C Honor's scherm maakt slechts tot iets minder dan 68,7% van het front. De afstand tussen het scherm en de behuizing is een beetje te groot, en het glas kan merkbaar worden ingedrukt. De kracht en volume-knop aan de rechterkant van de behuizing zijn gemakkelijk te bereiken. Net als de fysieke home-knop, ze nauwelijks wiebelen en hebben een aangename drukpunt.

Net als bij Honor's 8 , de S7's achter Produceert opvallende lichtpatronen deed zijn erg leuk om naar te kijken. Het is verkrijgbaar in de kleuren goud, blauw, zwart en groen.
Het interne geheugen eMMC in onze review-exemplaar heeft een capaciteit van 64 GB. De gebruiker heeft slechts 54,1 GB beschikbaar voor persoonlijk gebruik in de staat van de levering. Het is mogelijk om de dual-SIM smartphone opslagcapaciteit uit te breiden met maximaal 128 GB met een microSD-kaart. Het kan in het interne geheugen via de opmaak of als alternatief compatibele apps worden opgenomen kunnen worden verplaatst naar het externe geheugen via App2SD.

De 3000 mAh batterij wordt opgeladen via de microUSB 2.0-poort aan de onderkant van de handset. Randapparatuur: zoals een extern toetsenbord of USB flash drives kunnen worden aangesloten via ten OTG-adapter. Het overbrengen van weergave-inhoud draadloos naar een externe monitor via Miracast wordt daarom gesteund en goed gefunctioneerd in de test met een Sony Android TV.

Net als Samsung Galaxy S7 Edge , elefoon S7 heeft een vingerafdruk-scanner geïntegreerd in de home-knop. Een LED voor inkomende meldingen is dus aanwezig.
De fabrikant heeft betrekking op het Android 6.0 besturingssysteem marshmallow met een eigen e-tintje user interface in versie 2.0. Op het moment van testen, het systeem had de beveiligingspatch niveau van augustus 2016 .Volgens de fabrikant, worden alle elefoon smartphones zijn voorzien van updates voor ten minste één jaar. Ran dus het is heel goed mogelijk, dass sterven S7 model zal dus worden bijgewerkt naar Android nougat.HP ProBook 4510s Accu .

de gebruiker van de fabrikant interface is zeer vergelijkbaar met Google's aandelen deden van Android en is slechts licht gewijzigd. Onnodige bloatware is niet geladen. Speciale software functies voor de zijrand scherm, kleur: zoals die in de Samsung Galaxy S7 , worden niet verstrekt.
De Wi-Fi module geïntegreerd in S7 elefoon ondersteunt de IEEE 802.11 a / b / g / n-standaard. Ran dus niet alleen deze gegevens binnen de 2,4 GHz, zo maar in de 5 GHz frequentiebereik. We konden geen verbinding maken met de 5,0 GHz Wi-Fi, hoewel het wat weergegeven op de handset elefoon in de test. Het heeft geen ondersteuning voor de ac Wi-Fi-standaard. receptie prestaties van de Wi-Fi module was goed en het signaal dat stabiel in het dagelijks gebruik. We Gemeten naar demping van -35 dBm direct naast de router (Telekom Speedport, W921V). De Wi-Fi-overdrachtssnelheid tussen de smartphone en onze Linksys EA 8500 router referentie kan slecht worden opgeroepen met slechts 58 Mbit / s (iperf server) en liefde in het bijzonder 20 Mbit / s (iperf client). Bluetooth 4.0 is aanwezig voor draadloze communicatie tussen mobiele end apparaten - Echter, om NFC-chip voor near-field communication is niet aanwezig.

Een nano-SIM-kaart en micro-SIM-kaart kan in de dual-SIM smartphone hybride slot worden gestoken, zolang er geen geheugenkaart wordt gebruikt. De hybride sleuf is niet beperkt tot GSM snelheden. Over het algemeen is het aantal ondersteunde frequenties is laag in vergelijking met de Samsung Galaxy S7 . De mid-range smartphone maakt alleen gebruik van LTE Kat.4 (150 Mbit / s downstream, 50 Mbit / s upstream) voor het verbinden met mobiel internet op de weg. Eer's 5C biedt LTE Cat.6 (300 Mbit / s downstream) hier. Alle frequenties die nodig zijn in Duitsland worden ondersteund, zelfs de LTE 20-band van belang voor het platteland.
Mobile lokalisatie wordt Gerealiseerd (ft ~ 13) via GPS en het Russische GLONASS satelliet-systeem. De S7 door elefoon vond de huidige locatie Betrouwbaar met aan nauwkeurigheid van ongeveer 4 meter. Een sterk genoeg satellietsignaal die tijdens de test binnen geproduceerd. Om de tracking nauwkeurigheid van onze review-exemplaar in de praktijk te testen, namen we een route met behulp van Garmin Edge 500 GPS fietscomputer en de smartphone tegelijkertijd ter vergelijking. De S7 presenteerde een vervallen in het volgen in onze GPS-test en Runtastic Herhaaldelijk stopte opname Hoewel het wat Meerdere malen nieuw leven ingeblazen. Op basis van de verzamelde gegevens, het positiedetectie middelmatig.
De oproep kwaliteit van de betaalbare mid-range toestel is zeer goed. Hinderlijke onderbrekingen of ontvangst problemen niet optreden tijdens testcalls in het Duitse netwerk van Vodafone. Stemmen werden trans DUIDELIJK ingediend en onze contactgegevens, zodat Beschreven onze stem als zeer duidelijk. Echter, voice de beller die nogal vertekend Bij gebruik van de luidspreker. HP Pavilion DV7 Accu .

De telefoon app van elefoon S7 biedt standaard Android features: favorieten, de lijst, en geïntegreerde telefoonboek oproepen. Een toetsenbord kan daarom worden geopend voor het handmatig invoeren van telefoonnummers.
De Chinese fabrikant niet veel informatie over de geïnstalleerde camera modules geven. Een 13-MP camera (4160x3120 pixels) met autofocus en één kleur LED-flitser is opgenomen in de achterzijde. Het diafragma van f / 2.2, dwz de verhouding van focale breedte diameter, Hiermee kan het vastleggen van heel veel licht op de CMOS-beeldsensor.