Laptop HP EliteBook 8540w Accu vervangen Oct 13th, 2016   [viewed 47 times]

U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat de accu van uw laptop aan vervanging toe is. Als de HP EliteBook 8540w accu van uw laptop niet meer in goede staat is dan kan het voorkomen dat de laptop niet zo lang meer mee gaat zonder adapter. Zodra de laptop de fabriek uit komt gaat de lensduur van de accu namelijk snel achteruit. Na een paar jaar gaat de accu een stuk minder lang mee dan aan het begin. Fabrikanten hebben de accu bovendien vaak uitgesloten van de garantie waardoor een nieuwe kopen vaak de enige oplossing is. Als uw laptop nog een paar jaar mee kan dan is het raadzaam om een nieuwe accu te plaatsen.
accu vervangen
Waarom uw laptop accu HP EliteBook 8540w vervangen?
Het kan zijn dat uw computer aangeeft dat de accu vervangen moet worden
De accu wordt erg heet. In dat geval direct vervangen!
Ww laptop gaat langer mee met een nieuwe accu.
Of u kunt een extra accu nemen voor op reis bv.

Waar moet u op letten bij het vervangen?
Lion, kies altijd voor een lithium batterij, dit is standaard bij de meeste laptops.
Voltage, een 11,1-10,8V accu is gelijk en 14,4-14,8V ook. Verwissel deze voltages niet.
Capaciteit, de capaciteit van uw accu staat vermeld maar mag groter zijn.

De HP EliteBook 8540w Accu vervangen!
Bij het vervangen van de laptop schakelt u altijd eerst de stroom uit. Vervolgens koppelt u de accu los door de slotjes naar beneden of naar de zijkant te duwen. De accu kunt u nu verwijderen. Vervolgens plaatst u de nieuwe accu op dezelfde manier. Hieronder vindt u een handig voorbeeldfilmpje van HP waarbij een laptop accu vervangen wordt. U hebt meestal geen accessoires of gereedschap nodig om de accu te vervangen.

Er zijn veel aanbieders op het gebied van laptop accu's. De meeste aanbieder bieden voornamelijk kloonaccu's aan omdat deze een stuk voordeliger zijn. De originele accu's zijn vaak twee maal zo duur. Bij koopaccu bieden we van voor de meeste laptops zowel originele als kloonaccu's aan zodat u zelf kunt beslissen. De levensduur van de kloon accu's verschilt nauwelijks van de originele tegenwoordig. Met een hogere capaciteit accu gaat de laptop nog langer mee. Let er wel dat dat de kloonaccu's een stukje kunnen uitsteken aan de onderkant. Dit is slechts een mm en niet hinderlijk.

http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8540w.html