nieuwe Dell XPS M1530 notebook Accu Oct 13th, 2016   [viewed 31 times]

Het vinden van de juiste accu voor uw Dell XPS M1530 notebook is eenvoudiger dan het lijkt. Door het grote aanbod twijfelen veel mensen toch of ze wel de juiste laptop accu kiezen. Daarom hebben we op deze pagina informatie en tips om de juiste accu te kiezen voor uw laptop. Kunt u de juiste accu toch niet vinden op deze website? Neem dan even contact op en we gaan deze voor u bestellen.
accu vervangen

Elke accu heeft een apart onderdeelnummer, het zogenaamde partnummer. Om het partnummer te achterhalen dient u de accu eerst los te koppelen. Meestal wordt het partnummer op de onderkant (binnenkant) van de accu vermeldt. Op de sticker aan de onderkant staat het partnummer vaak vermeld, meestal met een P/N er voor.

Het modelnummer staat vaak op meerdere plekken vermeldt. Rond het beeldscherm of op de onderkant van uw notebook Dell XPS M1530 Accu . U kunt ons ook een foto mailen van de laptop als u het niet zeker weet.

Als u het juist model of partnummer heeft gevonden dan kunt u die invoeren in de zoekbalk rechtsboven op deze site. Vervolgens wordt u direct naar de juiste accu geleid. Geen resultaat? Neem dan even contact op en we zoeken of bestellen de juiste laptop accu voor u.

Lion, kies altijd voor een lithium batterij, dit is standaard bij de meeste laptops.
Voltage, een 11,1-10,8V Dell XPS M1530 batterij is gelijk en 14,4-14,8V ook. Verwissel deze voltages niet.
Capaciteit, de capaciteit van uw accu staat vermeld maar mag groter zijn.

Er zijn veel aanbieders op het gebied van notebook Dell XPS M1530 accu's. De meeste aanbieder bieden voornamelijk kloonaccu's aan omdat deze een stuk voordeliger zijn. De originele accu's zijn vaak twee maal zo duur. Bij koopaccu bieden we van voor de meeste laptops zowel originele als kloonaccu's aan zodat u zelf kunt beslissen. De levensduur van de kloon accu's verschilt nauwelijks van de originele tegenwoordig. Met een hogere capaciteit accu gaat de laptop nog langer mee. Let er wel dat dat de kloonaccu's een stukje kunnen uitsteken aan de onderkant. Dit is slechts een mm en niet hinderlijk.

http://www.koopaccu.com/dell-xps-m1530.html